Domácí výhra

06.10.2014 15:30

1.SK Jirkov - TJ Sokol Vilémov   2:0


Veselý


 Riant          Roubík           Čonka             Urban


Kuderna           Heiland            Senft (C)            Kuderna   


Weber           Bartoš

Březenec - V sobotním takřka už podzimním počasí jsme na domácím hřišti hostili Vilémov, který na tom byl bodově stejně jako my. V základní sestavě se událo několik změn. Po delší době se k s...outěžnímu zápasu postavil náš kapitán Dan Senft a do útoku nová akvizice Jindra Weber.

1. Poločas - Od úvodního hvizdu na hřišti vládla nepřesnost. Více drželi míč spíše hosté a snažili se kombinací vymyslet nějaké gólové akce. Jejich snaha ztroskotávalo buď na naší obraně nebo vlastní nepřesností. Naše hra ale také postrádala nějaký nápad,myšlenku. Dlouho se hrálo bez vyložené šance, až toto čekání utnula naše nová posila, Weber dostal výbornou přihrávku za obranu a šikovně přeloboval vyběhnutého hostujícího golmana! - 1:0. Z první větší šance jsme dokázali udeřit. O chvilku později zabrnkal na nervy diváků Veselý. Neodhadl dobře balon za obranu a ve výběhu z vápna se pokusil míč odhlavičkovat, ale trestuhodně netrefil. V letu se ještě střetnul s Roubíkem, címž se hostujícímu útočníkovi otevřela obrovská šance srovnat, se svou příležitostí, ale naložil zle a trefil pouze tyč opuštěné branky. Odražený balon už si doběhl Roubík. Nepsané heslo nedáš - dostaneš opět zafungovalo. Po krátké rozehrávce mezi Veselým a Urbanem se k míči dostal Weber, jenž krásnou přihrávkou poslal do úniku Bartoše, ten si se svou šancí poradil mazácky a poslal nás do dvougólového vedení! - 2:0.

2.Poločas - V druhém poločase se toho moc zajímavého neudálo. Šancí bylo velmi málo, převážně se bojovalo s těžkým terénem. Hosté se snažili nějakým způsobem vstřelit kontaktní branku, ale stále nedokázali vymyslet finální přihrávku. Naši fotbalisté si zbytek zápasu zkušeně pohlídali a přispali si tak třetí domácí výhru ze 4 zápasů.