Z Místa bez bodu

14.10.2014 14:59

TJ SOKOL MÍSTO - 1.SK JIRKOV 3:1 ( 1:1 )

BRANKY : WEBER

Místo - V 8.kole jsme zavítali na hřiště velkého překvapení soutěže - Sokolu Místo. Počasí ani jednomu celku příliš nepřálo, a terén také nebyl optimální. Do zápasu jsme nastoupili bez velké opory zadních řad - Filipa Čonky

1.POLOČAS - Do prvního poločasu vlétl oba týmy jako uragán. Hned v první minutě si připsal Veselý dobrý ...zákrok. O minutu později se ve velmi slibné šanci objevil Bartoš, ale nikým nehlídaný ve vápně svou příležitost neproměnil. Domácí se snažili hrozit z nakopávaných balonů, které si ale ve vápně buď pohlídal Veselý nebo obrana. Po krásné akci na jeden dotek mezi Stecker a Bartošem se zrodila první branka. Druhý jmenovaný našel před brankou úplně volného Webera, který už si s prázdnou brankou poradil - 0:1. Poté se hrál velmi bojovný fotbal. Hned z první standartní situace se domácí dočkali vyrovnání. Belákovu přesnou střelu do šibenice neměl nárok brankář chytit - 1:1. Poté začali být domácí mnohem aktivnější a dostávali nás pod tlak. Jejich akcím chyběla pouze finální přihrávka.

2.POLOČAS - Po bouřce v kabině jsme do druhého poločasu nastoupili odhodlaní se zápasem něco udělat. Ze hry odstoupil Stecker a nahradil ho Šarlinger. Právě on si připsal naší největší šanci druhého poločasu, když se dostal k odraženému balonu na hranici vápna, jeho tvrdá rána skončila jen na břevně! Z následující akce dali domácí rozhodující branku zápasu. Nikým nekrytý Belák se z 30ti metrů rozhodl vypálit podruhé, opět úspěšně a opět nechytatelně vymetl pavučiny - 2:1. Naše hra začínala mít výrazné trhliny. Začínal chybět zápal,bojovnost,odhodlanost. Po sporném rohu se naši hráči spíše soustředili na hádání s rozhodčím než na hru a z následné akce pramenila třetí branka v naší síti. Úplně volný Václavíček našel před brankou přesnou přihrávkou nohu Hasala a bylo rozhodnuto - 3:1. Domácí dokonce mohli přidat i čtvrtou branku, ale Václavíček tváří v tvář Veselého nepřekonal. Po chvilce jeho druhou šanci náš brankář znovu zneškodnil.

Místečtí tak stále pokračují ve své spanilé jízdě. Nutno říci že nám názorně předvedli, že bojovnost všech členů týmu je opravdu důležitá. Dnes nevyhrál lepší tým, nýbrž bojovnější. Nyní nás čeká týdenní pauza.